Speelotheek Plus geopend in Crooswijk, Noord en Centrum

Vanaf 1 december is onze Speelotheek omgezet in een Speelotheek Plus. Naast een vernieuwd aanbod van spel- en speelmateriaal, worden er activiteiten georganiseerd en kun je samen met je kind het speelgoed samen uitproberen in de Speelotheek Plus. Er is al een Speelotheek Plus in Crooswijk, Noord en Centrum. Binnenkort wordt er ook een in Charlois geopend.

Speelgoed lenen bij Speelotheek Plus
In onze Speelotheek Plus hebben we speelgoed voor kinderen van 0-6 jaar. Je kunt hier leuk en verantwoord speelgoed lenen die past bij de ontwikkeling van je kind. Heb je maar een klein budget voor speelmateriaal? Leen het eerst bij onze Speelotheek Plus en probeer het speelgoed uit. Een goede test om te kijken of je kind het speelgoed leuk vindt.

PLUS: Samen inspiratie opdoen
Naast speelgoed uitlenen doen we ook leuke activiteiten samen met ouders en kinderen. In de Speelotheek Plus is er ruimte om samen een leuke knutselactiviteit te doen of een spelletje met speelgoed uit de Speelotheek Plus. Hierdoor krijg je als ouders ideeën maar ook inspiratie om dit ook thuis samen te doen met je kind. Daarnaast is er altijd een medewerker van Twinkeltje Opvoedwinkel aanwezig die je vragen kunt beantwoorden over bvb spelontwikkeling of wat jouw kind al kan.

PLUS: Duurzaam en zintuiglijk speelmateriaal
Het speelgoed wat uitgeleend wordt is stevig en gaat niet snel kapot. Daarom is het voor je kind extra leuk om mee te spelen! We lenen niet alleen los speelgoed uit, maar ook speelgoedsets met een speelideekaart. Op deze kaart geven we je tips hoe je op een eenvoudige manier samen kunt spelen met je kind. Binnenkort hebben we ook sensobakken. In deze bakken zit speelgoed en natuurlijke producten, zoals koffie of havermout, waarmee uw kind zijn of haar zintuigen kunt gebruiken.

Kosten?
Het lidmaatschap van de Speelotheek Plus en het lenen van spel- en speelmateriaal is gratis. Bij sommige speelmateriaal wordt soms een kleine vergoeding gevraagd (borg).

Word lid!
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je gratis lid worden en deelnemen aan de activiteiten? Kom langs bij een van onze Speelotheek Plus.
Heb je nog vragen? Bel ons dan op 010-4115043.

Waar vind je de Speelotheek Plus

 • Speelotheek Plus l Crooswijk 
  Isaäc Hubertstraat 121
   
 • Speelotheek Plus l Noord
  Ruivenstraat 81 (in het Klooster)
   
 • Speelotheek Plus l Centrum
  Van Speykstraat 109a