Feest in de Ruimte voor Ouders | 28 nov - 25 dec 2016


Van 28 november tot 25 december staan Sinterklaas en Kerst centraal in de Ruimte voor Ouders. De drukste maar zeker ook de gezelligste tijd van het jaar is aangebroken en dat gaat zeker gevierd worden. Er zijn verschillende activiteiten afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint … In heel veel gezinnen in Nederland is Sinterklaas welkom op 5 december. Soms een dagje eerder of later als dat zo uitkomt. Maar dat ze hem graag zien verschijnen is zeker. Een jaarlijks festijn waar veel kinderen naar uit kijken. In de Sinterklaastijd zal veel worden geknutseld en uitgepakt.

Ieder jaar vieren we ook gezellig Kerst met de kinderen. Er worden kerstverhalen voorgelezen en we zingen liedjes met elkaar. Kerst staat meestal in het teken van eten. Vaak lekker eten, waar bijzonder weinig groente en fruit aan te pas komt. Om het jaar lekker fit af te sluiten zal er ook aandacht besteed worden aan het maken van gezonde hapjes met elkaar. Wij hebben er zin in, jij ook?

Er is een Ruimte voor Ouders in Rotterdam Crooswijk, Noord, Centrum en Charlois. Hieronder kun je een overzicht downloaden van activiteiten in een Ruimte voor Ouders bij jou in de buurt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het thema en/of de activiteiten in de Ruimte voor Ouders, dan kun je bellen met opvoedwinkel Twinkeltje op 010 – 411 5043 of mailen naar info@twinkeltje.info.