Nu ook Dreumestijd in Oude Noorden

Feestelijke opening van Dreumestijd in de Hildegardisschool

Woensdag 26 maart was de officiële opening van Dreumestijd in Noord! Met thee en koffie en natuurlijk wat lekkers werden ouders verwelkomd. De kinderen gingen meteen spelen. Vooral de keukenhoek was daarbij erg populair. Met zoveel kinderen tussen 1 en 2,5 jaar was het al snel een gezellige boel waarbij de kinderen over elkaar heen rolden en al het speelgoed in de ruimte bekeken.
Sandra Groeneboom, directeur van de Hildegardisschool, heeft het lint door geknipt en daarmee het officiële startsein gegeven voor de ouders en kinderen om iedere week samen te komen op de woensdagochtenden.
Toevallig werd Mihailo vandaag één jaar! Dat gaf de opening natuurlijk een extra feestelijk tintje. Of Mihailo ook begreep dat alle verjaardagsliedjes voor hem waren, dat was onduidelijk, maar de kinderen vonden het in ieder geval leuk om de ochtend weer zingend af te sluiten.

Dreumestijd
Dreumestijd wordt aangeboden door Opvoedwinkel Twinkeltje Noord en vindt plaats in de Hildegardisschool. Dreumestijd zijn bijeenkomsten waarbij ouders andere ouders kunnen ontmoeten tijdens een gezellig kopje koffie of thee, terwijl hun kind met andere kinderen aan het spelen is.
Tijdens de bijeenkomsten krijgen ouders opvoedingsondersteuning geboden aan de hand van thema’s.
Dreumestijd gaat om:

  • Samen spelen met je kind;
  • In contact komen met andere ouders;
  • Alle ruimte en spelmogelijkheden hebben;
  • Het kind in contact brengen met andere kinderen;
  • Met elkaar praten over opvoeding;
  • Bezig zijn met de ontwikkeling van je kind door middel van spel

foto

Informatie
Voor wie:  Ouders en kinderen van 1 tot 2,5 jaar.

Tijd:  Woensdagochtend van 09.00 uur tot 10.30 uur
Waar: in Hildegardisschool (Verbraakstraat 7)
Inschrijven:  Via 06-83 23 72 43, dreumestijd@hotmail.com of door binnen te lopen bij Dreumestijd of Twinkeltje.
Extra:  Alle ouders die lid worden van Dreumestijd, zijn ook direct lid van de speel-o-theek. Hier kunnen ouders speelgoed dat gericht is op de ontwikkeling van hun kinderen. De kosten hiervoor zijn: €10,00 per jaar.